Cititi threadul original pentru toate informatiile necesare.
Pe scurt:
Va pot invata cum sa faceti refunduri, 100eur taxa de intrare, 200 dupa primul refund 200 dupa al doilea
Va pot invata cum sa faceti SEuri, 50eur taxa intrare, 250 dupa primul SE
Prin oricare dintre aceste metode puteti produce profit de zeci de mii de euro in 2-3 luni
Va rog sa aveti crypto inainte sa da-ti add!
Press on "Show Content" bellow to see my latest Vouches!
Am inceput programul de mentorship, voi plasa mâine prima comandă cu îndrumarea lui, deocamdată tot ce pot spune este ca are o comunicare excelentă și mi-a oferit o ofertă bună, voi reveni cu o actualizare după ce voi termina prima etapa de mentorship.
(19 November, 2021 - 01:09 PM)SaulGoodmanRef Wrote: Show More
Cine sunt? O persoana matura cu o atitudine profesionala care e expert in aceasta bransa din care mi-am creat un comfort financiar ideal. Am avut unul dintre cele mai reputabile servicii de refund pe alt forum, lucru ce se poate demonstra.
Ce ofer? Asistenta personala in crearea unei afaceri care poate produce mai mult de 1000euro+ lunar. (venit care se poate mentine pentru ani de zile, eu personal il mentin de 3 ani) prin simpla exploatare a acestui “loop-hole” numit refunding. Pe langa faptul ca veti invata toate metodele mele, acces la toate magazinele testate personal in romania, va ofer ce nici un alt refunder nu poate, si anume multe alte sfaturi aplicabile exclusiv pe romania, care le-am invatat in urma experientei mele de 3 ani. Pot sa promit si sa va asigur ca, in special daca aveti 0 experienta, si eu am fost reticent la inceput, dar dupa prima comanda am inteles mersul si logica afacerii.
Riscuri? Din punct de vedere legal absolut ZERO, metodele mele sunt sigure si nu constau in nimic ilegal. De asemenea, oricand, dupa o comanda, produsele comandate se pot returna in mod obisnuit, astfel intreaga suma investita o sa va fie returnata, insa daca nu va abateti de la limitele si metodele recomandate de mine, o sa ramaneti si cu produsele si cu banii in 100% din cazuri.
Pret? 500euro in ETH sau BTC si pentru a elimina orice nevoie de incredere, va propun urmatorul plan flexibil, platiti o prima transa de 200euro doar dupa ce intrati in profit!
Recomand un buget initial de 3000-3500lei, dar putem incepe si cu 2000. Teoretic putem incepe si cu 50lei insa metoda poate fi aplicata odata per magazin folosind acelasi card si informatii, deci daca faceti o comanda de 50lei pe un magazin a carui limita este de 3500, pierdeti 3450lei potential profit.
Adaugati-ma pe discord sau telegram si puteti avea prima comanda plasta in 30minute! Discord: Saul.Goodman.Refunds#4903 Telegram: Saul_Gooodman_Refunds
Pare promitator, nu cere nimic baiatul la inceput, o sa intru in program!
Prieteni, nu mai stati pe ganduri acuma cat am timp sa va explic ce si cum.
Va spun sincer, in 1-2 saptamani clientela o sa imi creasca si nu o sa mai am timpul sa va explic in amanunt ce si cum, mai ales daca aveti 0 experienta.
Repet, nu e niciun scamm, am de gand sa stau activ in bransa asta mult timp + nu va cer nimic la inceput. Nu aveti ce pierde!