This post is by a banned member (666k_X) - Unhide
OP 25 December, 2020 - 12:01 PM
Reply
(25 December, 2020 - 11:33 AM)El78 Wrote: Show More (25 December, 2020 - 11:28 AM)666k_X Wrote: Show More (25 December, 2020 - 11:19 AM)El78 Wrote: Show MoreHayır, sorun yaratmaz.
Premium süresi bir aydır ve bittiğinde, süresi dolacak.
ve önümüzdeki ay için tekrar ödemeniz gerekiyor.
Sizede teşekkürler, nasılmış kullanışlımıdır diye önce monthly payment olanı deneyeceğim sonra 35 euro olan lifetimeyi almayı planlıyorum
Güzel, İyi şanslar, foruma hoşgeldiniz.
This post is by a banned member (ruhberuh) - Unhide
28 December, 2020 - 10:44 AM
(This post was last modified: 28 December, 2020 - 10:49 AM by ruhberuh.)
Reply
(25 December, 2020 - 11:19 AM)El78 Wrote: Show More (23 December, 2020 - 10:42 PM)666k_X Wrote: Show More (23 December, 2020 - 06:28 PM)El78 Wrote: Show More1.Combo bölümü geri döndü, ancak yalnızca yükseltilmiş üyeler için kullanılabilir. https://cracked.to/Forum-Others
2.Infinity & supreme ömür boyu rütbelerdir, hayır iptal edemezsin.
Tüm rütbelerin avantajları kontrol edebilirsiniz: https://cracked.to/features.php
Ayrıca %25 Noel olacak 24-27 Aralık satış indirimi, upgrade %25 indirimli olacaktır rütbeyi daha ucuza alabilirsiniz.
Teşekkürler anlatım için, bir yer aklıma takıldı. Monthly payment için iptal edememe konusu geçerli mi? Yani 2 ay kullandım diyelim. Sonra iptal etmek istesem sıkıntı çıkarmı
Hayır, sorun yaratmaz.
ve önümüzdeki ay için tekrar ödemeniz gerekiyor. vaay reis bırakmamışsın forumu post atmıştın 2 güne bırakıyorum diye tripkolik sonu gelmez falan bi anda 2007 yılına gitmiştim unutmuyorum hiç :D ( foruma ayda yılda bir giriyorum ama unutmam(bu hesap yeni diğeri banlanmış))
(28 December, 2020 - 10:44 AM)ruhberuh Wrote: Show More (25 December, 2020 - 11:19 AM)El78 Wrote: Show More (23 December, 2020 - 10:42 PM)666k_X Wrote: Show MoreTeşekkürler anlatım için, bir yer aklıma takıldı. Monthly payment için iptal edememe konusu geçerli mi? Yani 2 ay kullandım diyelim. Sonra iptal etmek istesem sıkıntı çıkarmı
Hayır, sorun yaratmaz.
ve önümüzdeki ay için tekrar ödemeniz gerekiyor. vaay reis bırakmamışsın forumu post atmıştın 2 güne bırakıyorum diye tripkolik sonu gelmez falan bi anda 2007 yılına gitmiştim unutmuyorum hiç :D ( foruma ayda yılda bir giriyorum ama unutmam(bu hesap yeni diğeri banlanmış))
bu arada forumu maalum siteler için kullanıyordum. forumun genel amacı ve faydalanabileceğimiz kısımları hakkında bilgi verir misin yetkili bir abiye benziyorsun.
OP 28 December, 2020 - 12:35 PM
Reply
(28 December, 2020 - 10:44 AM)ruhberuh Wrote: Show More (25 December, 2020 - 11:19 AM)El78 Wrote: Show More (23 December, 2020 - 10:42 PM)666k_X Wrote: Show MoreTeşekkürler anlatım için, bir yer aklıma takıldı. Monthly payment için iptal edememe konusu geçerli mi? Yani 2 ay kullandım diyelim. Sonra iptal etmek istesem sıkıntı çıkarmı
Hayır, sorun yaratmaz.
(28 December, 2020 - 10:44 AM)ruhberuh Wrote: Show More (25 December, 2020 - 11:19 AM)El78 Wrote: Show MoreHayır, sorun yaratmaz.
bu arada forumu maalum siteler için kullanıyordum. forumun genel amacı ve faydalanabileceğimiz kısımları hakkında bilgi verir misin yetkili bir abiye benziyorsun.
sanırım multi account yasak belkide ondan banlandın gerçi ben bilmem ama.
This post is by a banned member (ruhberuh) - Unhide
28 December, 2020 - 01:07 PM
Reply
olabilir, benim asıl merak ettiğim bu forumda yararlı olarak işimize yarayacak kısımlar neler. Rehber niteliğinde bir şey diğer arkadaş baya eski bu forumda ben sadece premium hesaplar için giriyordum ama bu aralar biraz fazla boş vaktim var merak ettim kurcaladım ama pek fazla bir şey anlamadım
OP 28 December, 2020 - 01:13 PM
Reply
(28 December, 2020 - 01:07 PM)ruhberuh Wrote: Show Moreolabilir, benim asıl merak ettiğim bu forumda yararlı olarak işimize yarayacak kısımlar neler. Rehber niteliğinde bir şey diğer arkadaş baya eski bu forumda ben sadece premium hesaplar için giriyordum ama bu aralar biraz fazla boş vaktim var merak ettim kurcaladım ama pek fazla bir şey anlamadım
bende yeni buldum, açıkçası forumda kayboldum diyebiliriz benim en temelden almam lazım en ufak hidden content yapmayı bile bilmiyorum.
OP 06 January, 2021 - 12:18 PM
Reply
This post is by a banned member (torturer333) - Unhide
02 February, 2021 - 02:57 AM
Reply
supreme almayı düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz ?
This post is by a banned member (PlueTaha) - Unhide
30 March, 2021 - 10:51 AM
Reply
|