01 September, 2021 - 11:29 PM
(18 April, 2021 - 11:51 AM)gr33nsn0wh4x Wrote: Show More[font][font]thakn youYandex Hesap Oluşturucu - Kullanımı Ücretsiz - Açık Kaynak[/font][/font]
[font][font]Yaklaşık bir yıl önce sınırsız miktarda ücretsiz Protonmail Hesabı oluşturabilen bir python betiği oluşturdum. [/font][/font]
[font][font]Ne yazık ki bu proje, hesapların oluşturulduktan sonra yasaklanması nedeniyle birkaç ay önce durduruldu. [/font][/font]
[font][font]Şimdi binlerce ücretsiz Yandex.com e-posta hesabı oluşturabilecek yeni bir komut dosyası yazdım. [/font][/font]
[font][font]Komut dosyasının kullanımı ücretsizdir ve herkesin projeyi düzenlemesi ve/veya projeye katkıda bulunması için açık kaynaktır. [/font][/font]
[font][font]İndirme ve Gereksinimler[/font][/font]
[font][font][/font][/font]Spoiler:
[font][font]Ayrıca[/font][/font][font][font]captcha'yı[/font][/font][font][font]çözmek için[/font][font]bir[/font][font]2Captcha[/font][font]hesabına[/font][font]ihtiyacınız olacak[/font][font]- GitHub'daki README dosyasında daha fazla bilgi[/font][/font]
[font][font]Bu komut dosyası ayrıca bir kullanıcı ve parola yetkilendirmesine sahip premium proxy'lere ihtiyaç duyar. [/font][font]Burada [/font][font]bazı [/font][/font][font][font]ucuz proxy'ler[/font][/font][font][font] alabilirsiniz [/font][font]! [/font][/font]
[font][font]Herhangi bir sorunuz varsa aşağıya bir yorum bırakın veya Github'da bir konu açın. [/font][/font]
[font][font]ÜCRETSİZ örnek hesaplar için bana buradan DM[/font][/font]
[font][font]atın (Bu betiği kullanmak için işletim sisteminizde python'u nasıl çalıştıracağınız konusunda biraz bilgi sahibi olmanız gerekir)[/font][/font]
[font][font]sağol[/font][/font]