Navigation X
ALERT
Click here to register with a few steps and explore all our cool stuff we have to offer!

298

Selling TOP signature for 1$ 30 days :)

by Aquilla - 31 December, 2023 - 12:39 AM
This post is by a banned member (Aquilla) - Unhide
Aquilla  
Heaven
2.050
Threads
2 Years of service
(This post was last modified: 31 December, 2023 - 12:42 AM by Aquilla. Edited 1 time in total.)
HOHOHOHO AQUILLA SANTA SeLLING HIs dead spots for 1$ 30 days
Top - 1$
Mid- 1$
Bot .- 1$
PM
Sold all

A ti si taj, taj, taj, taj, taj Crna maska, crni kačket Nigde nema te [Strofa 1] Soma za karmin, pa plata za žurku Soma za taksi da vozi na rutu Pa soma za buksnu Napuni kadu, pa stavi kupku Od sebe, od sebe napravi fuksu On-ona, ona me voli A ja je i dalje gledam kô lutku Račune, ugovori, na ramenima demoni Ma tu nešto mi govori kako bićemo u lovi Opet tvrdo upô na bit kô u banku nepoznat lik Pet minuta i napravim hit, u mraku čuje se klik [Pred-Refren: Petrov] A u krevetu me zabave, sve te balave Sve dok bežim od problema One tu su sve, ali nema te A ja bežim od problema [Refren: Petrov & Anya] A ja sam taj, taj, taj, taj, taj Crna maska, crni kačket Nigde nema me A sad sve klinke vrište "A Petrove" Sve su pošle sa mnom Ma u redu je, u redu je [Strofa 2] Jedemo bifteke punjene, za stolom sisate kurvice Ovde došli sa ulice A gde su te ćelave pudlice? Novčanici pune se, reperi bune se Majko ne pitaj ništa, ne bih da kunem se Priča da sam gad, a zna se ko je konza Uletimo u problem, a sad svi znaju ko sam Šampanjac i đakuzi - reperu domaći uči Volim kad kaže da vučem je (A Petrove baš lud si) [Pred-Refren: Petrov] A u krevetu me zabave, sve te balave Sve dok bežim od problema One tu su sve, ali nema te A ja bežim od problema [Refren: Petrov & Anya] A ja sam taj, taj, taj, taj, taj Crna maska, crni kačket Nigde nema me A sad sve klinke vrište "A Petrove" Sve su pošle sa mnom Ma u redu je A ti si taj, taj, taj, taj, taj Crna maska, crni kačket Nigde nema te A sad sve klinke vrište "A Petrove" Sve su pošle s tobom Ma u redu je
[Image: QroX2Vl.gif]

[Image: a.gif]
This post is by a banned member (eariel) - Unhide
eariel  
Galactic
51.610
Threads
3 Years of service
sold
[Image: 81QoXii.gif]

[Image: wolfbet-signature.gif]
23/12/24