[font][font]GÜNCELLEME 14/02/2022: YİD'nin harika çalıştığını ve bana iyi getiriler sağladığını onaylıyorum. [/font][font]Vadeli işlemler geliştirilmektedir, bu nedenle yakın gelecekte daha fazla ticaret seçeneği sunulacaktır. [/font][/font]
[font][font]Hey, senin oğlun Nox, başka bir DEGEN yöntemiyle tekrar iş başında. [/font][/font]
[font][font]Yöntemle ilgili herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa, bana discord'dan ulaşın: Nox#1050 [/font][/font][font][font]Kripto piyasasının tüm inceliklerini öğrenmek zorunda kalmadan kripto ticareti ile [/font][font]biraz para kazanmak [/font][/font]
[font][font]istiyorsanız , [/font][/font][font][font]bu tam size göre! [/font][font]Yöntemi kullanmak için kripto platformlarına (Binance veya Kucoin) biraz para yatırmanız/bir miktar para yatırmanız gerekir. [/font][font]HER BÜTÇEYE UYGUN (asgari gereklilik yok). [/font][font]Son derece popüler (ve hala %100 gerçek) [/font][font]Blackhat [/font][font]rehberimden sonra,[/font][/font]
[font][font]Bugün yeni bir %100 Whitehat yöntemiyle buradayım. [/font][/font]
[font][font]Hepinizin bildiği gibi bu forumda herhangi bir BS veya Ponzi Şeması yayınlamıyorum. [/font][/font]
[font][font]Size gösterdiğim tüm yöntemleri kişisel olarak test etmek üzereyim ve [/font][/font][font][font]tüm iddialarımı [/font][/font][font][font]gerçek gerçekler ve kanıtlarla destekliyorum. [/font][/font][font][font]Aşağıda daha fazlasını kontrol edin. [/font][font]Bu yöntem bir yatırım gerektirir [/font][font], eğer meşru bir yatırımsız gönderi istiyorsanız diğer gönderilerime göz atmalısınız. [/font][font]Başlıktan da anlaşılacağı gibi, [/font][font]ÜCRETSİZ bir Tradebot'a bakacağız[/font][font] (bot, kârla kendini öder). [/font][font]Her şey SİZİN İÇİN YAPILDIĞI [/font][font]için bu botun kullanımı son derece kolaydır . [/font][font]Kelimenin tam anlamıyla [/font][font]- SIFIR TİCARET TECRÜBESİ [/font][font]- SIFIR PAZAR TECRÜBESİ [/font][font]- SIFIR TEKNİK TECRÜBESİ gerektirir.[/font][/font]
[font][font]Gerçek olamayacak kadar iyi geliyor mu? [/font][/font]
[font][font]Bunun doğru olduğunu teyit etmekten mutluyum [/font][/font][font][font]ve bunu kullanarak epey para kazandım.[/font][/font]
[font][font]Konuşma Yeter! [/font][font]Şunları öğreneceksiniz:[/font][/font]
[font][font]1. Bu nedir?[/font][/font]
[font][font]2. Güvenli mi?[/font][/font]
[font][font]3. Nasıl Çalışır? [/font][/font]
[font][font]4. MİLYON DOLARLIK Bahşiş[/font][/font]
[font][font]5. Kişisel Sonuçlar[/font][/font]
[font][font]Bir sorumluluk reddi beyanı olarak, ticaret botunun arkasındaki ekibe dahil değilim ve bu yasal veya finansal tavsiye değildir.[/font][/font]