OP 03 November, 2022 - 01:51 AM
szia colos, először is üdvözletem, örülök hogy ismerlek, szeretnék most tisztázni pár dolgot hjogy engem ugy tamadsz hogy jaj kiadom a cimet, eloszor is ezek ellen teszek, az en nevem delypeter igy nezek ki, itt a szemelyigazolvanyom iis, elnezest hogy a szemelyigazolvanyszamom letakarom de nem akarom hogy azzal is trollkodjál valamit, delypeter vagyok, en ilyen hulye irassal irom asla a dolgokat, hogy tul szepen irok ahhoz mint ahogy azt megszokasbol kene, szoval delypeter vagyok, a címem, jelenleg ahol élek, szélkkesfehérvár gáz utca, tudod mi az a gaz ami te vagy, gaz utca 1 / d (2x) 10. emelet, 42. ajto,, mit tudok még elmondani, várjá, bankszámlaszámom, hátha ezzel igy fel tudod torni vagy tudsz trollkodni, a banszamlaszamom, a cimemmel amugy tudod mit kezdjel? kuldjel mondjuk nekem befottes uvegbe kakit, vagy egy levelet hogy rohadjak meg, énnemtom mibajod van velem bazdmeg de mostmár a faszom ki van, a BANKSZÁMLASSZÁMOM, 11773384-00723196, megismétlem kettessével 11 77 33 84 00 72 31 96 BANK OTP, NÉV DELYPÉTER KÜLDÉL PÉNZT CSŐ