Navigation X
ALERT
Click here to register with a few steps and explore all our cool stuff we have to offer!



   21481

[ xnxx.gold ] 5x Accounts

by EedioCombos - 15 January, 2023 - 11:19 AM
This post is by a banned member (Mendezmar65) - Unhide
10
Posts
0
Threads
1 Year of service
(15 January, 2023 - 11:19 AM)EedioCombos Wrote: Show More
Like and Rep motivate me to leak more




Wat
This post is by a banned member (Mendezmar65) - Unhide
10
Posts
0
Threads
1 Year of service
(15 January, 2023 - 11:19 AM)EedioCombos Wrote: Show More
Like and Rep motivate me to leak more





Wat
This post is by a banned member (sunnysolar) - Unhide
350
Posts
20
Threads
2 Years of service
(15 January, 2023 - 11:19 AM)EedioCombos Wrote: Show More
Like and Rep motivate me to leak more



thanks
This post is by a banned member (amante223) - Unhide
amante223  
Registered
2
Posts
0
Threads
1 Year of service
(This post was last modified: 21 June, 2023 - 06:57 AM by amante223.)
[Image: pepe.gif] cSkładniki: 
  • 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki
  • 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania
  • 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia
  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 300 g łopatki wołowej
  • 500 g boczku surowego bez skóry
  • 500 g schabu wieprzowego od karku
  • 50 g smalcu wieprzowego
  • 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej
  • 150 g boczku surowego wędzonego
  • 150 g boczku parzonego wędzonego
  • 2 duże cebule - do 400 gSkładniki:
  • 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki
  • 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania
  • 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia
  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 300 g łopatki wołowej
  • 500 g boczku surowego bez skóry
  • 500 g schabu wieprzowego od karku
  • 50 g smalcu wieprzowego
  • 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej
  • 150 g boczku surowego wędzonego
  • 150 g boczku parzonego wędzonego
  • 2 duże cebule - do 400 g
  • 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej
  • 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć
  • przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca
  • BigosSzklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
    Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.
    Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około pięciu kilogramów domowego bigosu.

    Przed szykowaniem przepisu zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz coś zmienić, z czegoś zrezygnować lub dokupić jakąś przyprawę.
    Do duszenia bigosu polecam użyć garnka emaliowanego, żeliwnego emaliowanego lub garnka z mocną i nieprzywierającą powłoką o pojemności minimum siedmiu litrów. Nie używamy zaś garnków aluminiowych.
    Mój przepis na bigos domowy zawiera w składzie bardzo dużo mięsa. Zdaję sobie sprawę z tego, że większość z Was nie daje do bigosu tak dużej ilości mięs i wędzonek. Ja daję... ale jeśli Wy chcecie ograniczyć ilość mięsa w bigosie, to śmiało możecie zrezygnować np. z dodatku surowego schabu lub boczku oraz np. z boczku surowego wędzonego lub parzonego wędzonego. W bigosie będzie wówczas mniej mięsa, ale reszta składników (również przyprawy) pozostaje bez zmian.Składniki:
  • 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki
  • 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania
  • 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia
  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 300 g łopatki wołowej
  • 500 g boczku surowego bez skóry
  • BigosSzklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
    Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.
    Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około pięciu kilogramów domowego bigosu.

    Przed szykowaniem przepisu zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz coś zmienić, z czegoś zrezygnować lub dokupić jakąś przyprawę.
    Do duszenia bigosu polecam użyć garnka emaliowanego, żeliwnego emaliowanego lub garnka z mocną i nieprzywierającą powłoką o pojemności minimum siedmiu litrów. Nie używamy zaś garnków aluminiowych.
    Mój przepis na bigos domowy zawiera w składzie bardzo dużo mięsa. Zdaję sobie sprawę z tego, że większość z Was nie daje do bigosu tak dużej ilości mięs i wędzonek. Ja daję... ale jeśli Wy chcecie ograniczyć ilość mięsa w bigosie, to śmiało możecie zrezygnować np. z dodatku surowego schabu lub boczku oraz np. z boczku surowego wędzonego lub parzonego wędzonego. W bigosie będzie wówczas mniej mięsa, ale reszta składników (również przyprawy) pozostaje bez zmian.
  • 500 g schabu wieprzowego od karku
  • 50 g smalcu wieprzowego
  • 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej
  • 150 g boczku surowego wędzonego
  • 150 g boczku parzonego wędzonego
  • 2 duże cebule - do 400 g
  • 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej
  • 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć
  • przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca
  • 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej
  • 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć
  • przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca
BigosSzklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.
Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około pięciu kilogramów domowego bigosu.

Przed szykowaniem przepisu zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz coś zmienić, z czegoś zrezygnować lub dokupić jakąś przyprawę.
Do duszenia bigosu polecam użyć garnka emaliowanego, żeliwnego emaliowanego lub garnka z mocną i nieprzywierającą powłoką o pojemności minimum siedmiu litrów. Nie używamy zaś garnków aluminiowych.
Mój przepis na bigos domowy zawiera w składzie bardzo dużo mięsa. Zdaję sobie sprawę z tego, że większość z Was nie daje do bigosu tak dużej ilości mięs i wędzonek. Ja daję... ale jeśli Wy chcecie ograniczyć ilość mięsa w bigosie, to śmiało możecie zrezygnować np. z dodatku surowego schabu lub boczku oraz np. z boczku surowego wędzonego lub parzonego wędzonego. W bigosie będzie wówczas mniej mięsa, ale reszta składników (również przyprawy) pozostaje bez zmian.

thanks
thanks
(15 January, 2023 - 11:19 AM)EedioCombos Wrote: Show More
 
This post is by a banned member (amante223) - Unhide
amante223  
Registered
2
Posts
0
Threads
1 Year of service
[Image: pepe.gif] cSkładniki: 
  • 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki
  • 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania
  • 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia
  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 300 g łopatki wołowej
  • 500 g boczku surowego bez skóry
  • 500 g schabu wieprzowego od karku
  • 50 g smalcu wieprzowego
  • 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej
  • 150 g boczku surowego wędzonego
  • 150 g boczku parzonego wędzonego
  • 2 duże cebule - do 400 gSkładniki:
  • 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki
  • 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania
  • 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia
  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 300 g łopatki wołowej
  • 500 g boczku surowego bez skóry
  • 500 g schabu wieprzowego od karku
  • 50 g smalcu wieprzowego
  • 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej
  • 150 g boczku surowego wędzonego
  • 150 g boczku parzonego wędzonego
  • 2 duże cebule - do 400 g
  • 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej
  • 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć
  • przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca
  • BigosSzklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
    Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.
    Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około pięciu kilogramów domowego bigosu.

    Przed szykowaniem przepisu zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz coś zmienić, z czegoś zrezygnować lub dokupić jakąś przyprawę.
    Do duszenia bigosu polecam użyć garnka emaliowanego, żeliwnego emaliowanego lub garnka z mocną i nieprzywierającą powłoką o pojemności minimum siedmiu litrów. Nie używamy zaś garnków aluminiowych.
    Mój przepis na bigos domowy zawiera w składzie bardzo dużo mięsa. Zdaję sobie sprawę z tego, że większość z Was nie daje do bigosu tak dużej ilości mięs i wędzonek. Ja daję... ale jeśli Wy chcecie ograniczyć ilość mięsa w bigosie, to śmiało możecie zrezygnować np. z dodatku surowego schabu lub boczku oraz np. z boczku surowego wędzonego lub parzonego wędzonego. W bigosie będzie wówczas mniej mięsa, ale reszta składników (również przyprawy) pozostaje bez zmian.Składniki:
  • 1 kg kapusty świeżej - pół średniej główki
  • 2 kg kapusty kiszonej + 2,5 szklanki wody do gotowania
  • 80 g suszonych grzybów + 500 ml wody do moczenia
  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 300 g łopatki wołowej
  • 500 g boczku surowego bez skóry
  • BigosSzklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
    Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.
    Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około pięciu kilogramów domowego bigosu.

    Przed szykowaniem przepisu zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz coś zmienić, z czegoś zrezygnować lub dokupić jakąś przyprawę.
    Do duszenia bigosu polecam użyć garnka emaliowanego, żeliwnego emaliowanego lub garnka z mocną i nieprzywierającą powłoką o pojemności minimum siedmiu litrów. Nie używamy zaś garnków aluminiowych.
    Mój przepis na bigos domowy zawiera w składzie bardzo dużo mięsa. Zdaję sobie sprawę z tego, że większość z Was nie daje do bigosu tak dużej ilości mięs i wędzonek. Ja daję... ale jeśli Wy chcecie ograniczyć ilość mięsa w bigosie, to śmiało możecie zrezygnować np. z dodatku surowego schabu lub boczku oraz np. z boczku surowego wędzonego lub parzonego wędzonego. W bigosie będzie wówczas mniej mięsa, ale reszta składników (również przyprawy) pozostaje bez zmian.
  • 500 g schabu wieprzowego od karku
  • 50 g smalcu wieprzowego
  • 180 g kiełbasy myśliwskiej podwędzanej
  • 150 g boczku surowego wędzonego
  • 150 g boczku parzonego wędzonego
  • 2 duże cebule - do 400 g
  • 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej
  • 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć
  • przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca
  • 50 g suszonych śliwek bez pestek - lub więcej
  • 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina - można pominąć
  • przyprawy i zioła: 5 ziaren ziela angielskiego, łyżeczka czarnego pieprzu, 5 liści laurowych, 1 goździk, 2 ziarna jałowca
BigosSzklanka ma u mnie pojemność 250 ml. 
Warzywa ważone były przed ewentualnym obraniem/przygotowaniem.
Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna ilość kalorii liczona na podstawie produktów, których użyłam w danym przepisie. Z podanej ilości składników otrzymasz około pięciu kilogramów domowego bigosu.

Przed szykowaniem przepisu zachęcam też do przeczytania najpierw całego wpisu. W treści podaję bowiem dużo ciekawych porad dotyczących składników oraz ich zamienników. Być może zapragniesz coś zmienić, z czegoś zrezygnować lub dokupić jakąś przyprawę.
Do duszenia bigosu polecam użyć garnka emaliowanego, żeliwnego emaliowanego lub garnka z mocną i nieprzywierającą powłoką o pojemności minimum siedmiu litrów. Nie używamy zaś garnków aluminiowych.
Mój przepis na bigos domowy zawiera w składzie bardzo dużo mięsa. Zdaję sobie sprawę z tego, że większość z Was nie daje do bigosu tak dużej ilości mięs i wędzonek. Ja daję... ale jeśli Wy chcecie ograniczyć ilość mięsa w bigosie, to śmiało możecie zrezygnować np. z dodatku surowego schabu lub boczku oraz np. z boczku surowego wędzonego lub parzonego wędzonego. W bigosie będzie wówczas mniej mięsa, ale reszta składników (również przyprawy) pozostaje bez zmian.
This post is by a banned member (rubixboy) - Unhide
rubixboy  
Registered
7
Posts
0
Threads
1 Year of service
ty
This post is by a banned member (Gello123) - Unhide
Gello123  
Registered
2
Posts
0
Threads
1 Year of service
Working???
This post is by a banned member (yarkral) - Unhide
yarkral  
Registered
36
Posts
0
Threads
1 Year of service
thanks you man

Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
or
Sign in
Already have an account? Sign in here.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)